Routebureau

Zonder zorgen op pad

Zonder zorgen op pad: up-to-date informatie op locatie

Op de Toeristische Overstappunten (TOP’s) komen verschillende fiets-, wandel- en/of vaartochten samen. Op informatieborden staan de routes aangekaart en valt er te lezen wat er allemaal te doen is in de omgeving. Het zijn daarom goede plekken om een tocht te starten. Zeker omdat de knooppunten makkelijk bereikbaar zijn met de auto. In recreatieschap Twiske-Waterland zijn vorig jaar alle TOP’s onder handen genomen. De informatie is actueel gemaakt. Wie liever online leest,  kan terrecht op de website www.natuurwegwijzer.nl/tops

Ook die heeft een update gehad. Daarnaast zijn er in 2020 twee nieuwe TOP’s bijgekomen: op Marken en in recreatiegebied het Twiske. De TOP op Marken vervangt de TOP aan de Waterlandse Zeedijk. Last but not least: het gloednieuwe wandelnetwerk Zuid-Kennemerland staat in de steigers. Over de plaatsing en het beheer van de TOP’s zijn vorig jaar afspraken gemaakt. Ook dan kun je dus met een gerust hart op pad.

TOP Marken 

TOP Twiske Poort

Ook in het werkgebied van Groengebied Amstelland, de gemeenten Uithoorn, Aalsmeer en het Amsterdamse Bos is de inrichting van het wandelnetwerk Amstelland begonnen. De routes zijn voor het eerst in twee talen beschreven: in het Nederlands en in het Engels. Makkelijk voor de vele Engelstalige inwoners en bezoekers uit die regio.

Lees meer highlights in het jaarverslag van RNH 2020

Lees meer highlights in het jaarverslag